Dronken bestuurder aangehouden na botsing met voetgangers

zondag 3 september 2017

Amstenrade - De politie heeft zondagavond rond 18.00 uur een dronken bestuurder aangehouden nadat hij met zijn auto in botsing kwam met drie voetgangers. Van die drie personen had één man last van zijn onderbeen, en hij is in de ambulance ter plekke verzorgd.

De politie kreeg een melding dat een man vermoedelijk was ingereden op voetgangers bij een Schuttersfeest aan de Limietweg. Ter plaatse bleek dat het om een dronken bestuurder te gaan, en dat er geen sprake was van een gerichte actie. De man was bezoeker geweest van het schuttersfeest, en had daar vermoedelijk te diep in het glaasje gekeken. Twee vrouwen en een man werden waarschijnlijk geraakt door zijn auto, maar al snel bleek dat niemand zwaargewond was. Het mannelijke slachtoffer had pijn aan zijn onderbeen. Hiervoor is een ambulance gekomen en de verpleegkundigen hebben de man heeft nagekeken. De twee vrouwelijke slachtoffers kwamen met de schrik vrij.De bestuurder is aangehouden en door de politie overgebracht naar het politiebureau. Daar wordt gekeken hoeveel de man gedronken heeft, en wordt er proces-verbaal opgemaakt. Het gaat om een 74-jarige man uit Schinnen. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schinveld | 112 alarmeringen Schinveld | Goedkoop Tanken in Schinveld | Supermarkten in Schinveld | Weerbericht Schinveld