Politie zoekt getuigen van straatroof

zaterdag 27 augustus 2016

Heerlen - Getuigen die informatie hebben over de beroving van een bejaarde vrouw zaterdagochtend aan de Akerstraat worden verzocht om contact op te nemen met de politie.

De vrouw parkeerde rond 07.00 uur vanochtend haar auto aan de Akerstraat in de omgeving van de kruising Ruys de Beerenbroucklaan met de Sint Franciscusweg. Ze nam haar tas uit de auto, waarna deze door een onbekende(n) met geweld werd weggenomen. Het slachtoffer kwam hierbij ten val. Een passant vond de vrouw enige tijd later en waarschuwde de politie.

Het 70-jarige slachtoffer uit Heerlen is met ernstig letsel aan het bovenlichaam overgebracht het ziekenhuis, waar ze op dit moment medische hulp krijgt. De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor deze straatroof. De gestolen tas en goederen daaruit werden later in de ochtend teruggevonden op de Zomerstraat en de Groene Poort.

Heeft u informatie of bent getuige geweest van deze straatroof? Dan vragen wij u om dringend contact op te nemen met de politie via 0900 - 88 44.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schinveld | 112 alarmeringen Schinveld | Goedkoop Tanken in Schinveld | Supermarkten in Schinveld | Weerbericht Schinveld