Verdachte misdrijf Geleen aangehouden

dinsdag 14 maart 2017

Geleen - In het onderzoek naar het misdrijf in Geleen is dinsdagochtend een verdachte aangehouden. Het gaat om man van 24 jaar uit Stein.

Misdrijf

In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 februari kwam een 29-jarige man om het leven. Hij werd in zijn woning aan de Beatrixlaan neergeschoten. Hij raakte zwaar gewond maar overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Onderzoek

Afgelopen weken is er met een team van zo’n 25 rechercheurs aan deze zaak gewerkt. Dit leidde dinsdag tot de aanhouding van de verdachte.

Met deze aanhouding is het onderzoek niet afgerond. Het is niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen zullen volgen.

Tips en informatie

Al eerder is een getuigenoproep gedaan. Ook is gevraagd of er personen zijn die andere informatie over dit misdrijf hebben of misschien wel weten waarom dit heeft plaatsgevonden. Ook besteedde het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan deze zaak.

Het is nog steeds mogelijk om informatie of tips door te geven. Dit kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 maar natuurlijk ook via M (Meld Misdaad Anoniem) 0800-7000.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schinveld | 112 alarmeringen Schinveld | Goedkoop Tanken in Schinveld | Supermarkten in Schinveld | Weerbericht Schinveld